Category Archives: Activiteiten

Inspirerende lezing Antoine Bodar

      Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende lezing Antoine Bodar

Deze woensdag heeft de heer Bodar met ons een inspirerend debat gevoerd over de kerk, haar toekomst en welke rol wij als katholieken in de moderne maatschappij zouden kunnen vervullen. Wij danken de heer Bodar voor zijn bezoek aan de Petruskerk en zijn bijdrage aan ons initiatief. De foto’s treft u hiernaast aan onder het kopje “Onze herinneringen“.

Taxatiemiddag – foto’s beschikbaar

      Reacties uitgeschakeld voor Taxatiemiddag – foto’s beschikbaar

Op 10 september was het dan zo ver. De taxateurs namen plaats achter hun tafels en het publiek stond voor de “poort” te trappelen van ongeduld om de waardevolle/-loze schatten te laten taxeren. We hebben kunstschatten in plastic Lidl-tassen (of AH of Jumbo) voorbij zien komen. Maar ook hebben we diverse kitsch-attributen in bubble-plastic heel voorzichtig getranporteerd zien worden. De… Read more »

Lezing Antoine Bodar

      Geen reacties op Lezing Antoine Bodar

Wij verheugen ons u mede te kunnen delen dat op woensdag 14 september 2016 Prof. Dr. Antoine Bodar de Petruskerk zal aandoen voor een lezing met het thema “Hoe nu verder met de Kerk?”. Na deze lezing zal er tijd zijn om met de heer Bodar het debat aan te gaan. Voor meer informatie over Prof. Dr. Antoine Bodar verwijzen wij u… Read more »

Het moet nog Pasen worden…

      Geen reacties op Het moet nog Pasen worden…

maar we spreken als Vrienden alweer over Kerst. “Regeren is vooruitzien” en zo ook voor ons. Vandaar dat we nu alweer voor 2016 het kerstconcert vorm aan het geven zijn. Dit jaar doet het ons bijzonder veel plezier om aan te kondigen dat wij twee muzikale genootschappen met echte Woenselse “roots” bereid hebben gevonden om het kerstconcert in de Petruskerk… Read more »

De raderen draaien

      Geen reacties op De raderen draaien

Hoewel we nog niets met de volle 100% zekerheid mogen toezeggen, kunnen wij u melden dat we alweer druk doende zijn het programma voor 2016 definitief te maken. Om u toch niet al te lang in spanning te houden, hieronder alvast een tipje van de sluier. Het kerstconcert heeft al een datum en we zijn volop in gesprek met koor en muzikanten. Maar… Read more »