Zoals ieder jaar organiseren de Vrienden in de Sint Petruskerk een muzikale inleiding op de aanstaande kerstdagen. Dit doen zij afwisselend door de eigen kerkkoren te faciliteren in hun kerstsamenzang of door een koor uit de omgeving uit te nodigen een kerstconcert in onze kerk te verzorgen. 

Dit jaar zijn onze eigen kerkkoren Cantores Vianney en het Petruskoor weer aan de beurt. Zij zullen op zondag 17 december een sfeervolle muzikale middag organiseren, waarin bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore worden gebracht. En meezingen is uiteraard toegestaan, graag zelfs! 

De koren staan onder de muzikale leiding van de heer Hans Keij en worden muzikaal bijgestaan door diverse muzikanten.

De kerstsamenzang start op 17 december om 15.00 uur (de deur is geopend vanaf 14.30 uur).

De toegang is zoals altijd gratis

Na afloop van de kerstsamenzang kunt u nog gezellig een gratis beker gl├╝hwein of warme chocomel met ons nuttigen om de laatste week naar Kerst met een warm gevoel te beginnen.