Het was rustig, het liep gesmeerd, mensen hadden het naar hun zin en helaas bleef de onontdekte van Gogh precies dat… onontdekt! We hadden weer te maken met een goede verdeling tussen waardevolle antiquiteiten en voorwerpen met hoofdzakelijk emotionele waarde. Maar dit alles mocht de pret niet drukken en we spreken dan ook van een gezellig succes in een iets te koude kerk.

En we hadden dit keer ook nog eens twee primeurs te pakken.
Allereerst natuurlijk de aanwezigheid van expert Titia Reuser die haar vrije zatermiddag had opgegeven om Martijn Akkerman te vervangen. Wij danken haar daar heel erg hartelijk voor!
Daarnaast zijn er dit jaar voor het eerst opnames gemaakt door een team van Omroep Brabant. Hier kunt u lezen wat zij over onze taxatiemiddag hebben bericht: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4265698/joris-maakt-zijn-vrouw-toch-blij-met-waardeloos-schilderij

De experts hebben ons weer een stuk wijzer gemaakt. Wij danken hen allen hartelijk voor hun deelname aan onze taxatiemiddag.
Onder toeziend oog van Omroep Brabant onderzoekt Willem de Winter de grootste ontdekking van de dag.