We zijn verheugd dit jaar te mogen aankondigen dat ons traditionele kerstconcert eindelijk weer kan plaatsvinden. Na een aantal jaren van afwezigheid, de reden kan u niet ontgaan zijn, organiseren wij op zondagmiddag 18 december dit traditionele muzikale samenzijn als een warme inleiding op het kerstweekend.

Dit jaar hebben wij een aantal oude bekenden bereid gevonden hun vocale kunnen ten gehore te brengen. Het beroemde Eindhovense Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’, kortweg La Bonne genoemd, zal acte de présence geven en u van 15 tot 16 uur meenemen in het repertoire dat zij voor u en ons hebben samengesteld. En voor het “samen kerst vieren“-gevoel is er ook nog ruimte gereserveerd voor samenzang.

De inloop is vanaf 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. De toegang is, zoals u dat van ons gewend bent, geheel gratis.

Na afloop van het concert is er nog gelegenheid tot het gratis nuttigen van een consumptie. 

Voor meer informatie over het koor, verwijzen we u graag naar hun website: https://www.labonneesperance.nl/

La Bonne Espérance 2022