“Maar nog niet helemaal” gaat het dan verder. Eerder hebben we u al gemeld dat we een koorplaats zouden gaan opzetten aan de rechterzijde van het priesterkoor. Dankzij de noeste inzet van een aantal vrijwilligers en “bouwpastoor” Goris, is het project inmiddels grotendeels afgerond. We wachten nog op de leuningen om de oploop veilig te maken voor de koorleden.

Daarna volgt de draconische taak om het orgel, dat bestemd is voor dit podium, op de juiste plek te krijgen. Omdat dit orgel nu nog regelmatig in gebruik is tijdens diensten, zal dit goed gepland moeten worden zodat alles (luidsprekers en orgel) in één dag de nieuwe bestemming kan bereiken. Een taak waar niet licht over gedacht kan worden.

Als alles is afgerond, zullen we dat via deze site uiteraard weer melden.

Hieronder ziet u een kleine samenvatting van hoe het podium tot stand is gekomen. 

Wij bedanken alle vrijwilligers die hier meerdere weekenddagen aan opgeofferd hebben en feliciteren hen met het fantastische resultaat.