Na 2 jaar in de luwte te hebben moeten opereren, hebben wij besloten om op 12 juni een middag voor de Vrienden van Sint Petrus te organiseren. Een gelegenheid om elkaar weer eens onder het genot van een hapje en een drankje en hopelijk mooi weer te kunnen spreken na een door corona bepaalde afwezigheid.

Op zondagmiddag 12 juni vanaf 14.00 uur zetten wij daartoe de deuren van de pastorie open voor de Vrienden van Sint Petrus.

Let op! De toegang is exclusief voor Vrienden. Aanmelden is gewenst.

Tijdens deze middag zullen we kort onze plannen voor de toekomst aan u presenteren en hebben we de heer Cor van der Heijden bereid gevonden een lezing te geven over het Brabant van het begin van de 20ste eeuw. Zie hiervoor ons artikel Het ongerepte Brabantse plattelandsleven

Dus kom gezellig langs op 12 juni voor een bakje koffie met traktatie, een gezellig praatje met uw mede-Vrienden, een interessante lezing over ons Brabant of om gewoon lekker een middagje in de pastorietuin te vertoeven. Wij hopen op mooi weer, maar bovenal verheugen wij ons op uw aanwezigheid.