Na een jaartje noodgedwongen onze activiteiten op een laag pitje te hebben moeten zetten, kunnen we langzaam de draad weer gaan oppakken. En wel met onze populaire taxatiemiddag. De experts, de vrijwilligers en wij hebben er weer zin in. En hopelijk geldt dat ook voor u?!

Op zaterdagmiddag 2 oktober zitten Martijn Akkerman, Jan BeekhuizenJoseph EstiƩ, Jaap Polak en Willem de Winter weer in de startblokken om uw meegebrachte artikelen te waarderen op hun financiƫle of toch eerder emotionele waarde.

Kaarten zijn vanaf 1 september via deze website beschikbaar.

Let op! Dit keer zijn de kaarten nog exclusiever, omdat we in verband met de coronamaatregelen toch nog even voorzichtig te werk gaan. Daarom is het aantal bezoekers per tijdvak slechts de helft van wat wij normaal zouden toelaten. Maar we vinden de taxatiemiddag een te leuke activiteit om hem nog een jaar niet door te laten gaan. Wees er dus snel bij!

Bekijk hieronder de flyer met alle overige informatie.