In uitgave 29 van Max Magazine is een artikel opgenomen over het Mariabeeld uit onze Mariakapel. Marloes de Moor heeft het twee pagina tellende artikel gewijd aan de opmerkelijke geschiedenis van Maria ter Dommele.  Graag verwijzen wij u door naar de website van deze journalist waar u het artikel kunt lezen en downloaden.

Naar aanleiding van het artikel, hebben wij gemerkt dat er landelijke interesse is voor de kleinere kopieën voor thuis.  Heeft u interesse in de aanschaf van zo’n kopie, neem dan a.u.b. telefonisch contact op met de pastoriewacht van de Sint Petruskerk te Eindhoven. Dit kan iedere werkdag tussen 9.30 uur en 12.00 via nummer 040 – 269 75 61.
U kunt ook een mail sturen naar info@vriendensintpetrus.nl. Dan zullen wij zorgen dat uw bericht door de juiste persoon wordt opgepakt.

Wilt u nog meer info over dit bijzondere Mariabeeld, dan bevelen wij u onderstaande artikelen op deze site graag aan.