We zijn blij u te kunnen melden dat de glas-in-lood operatie naar volle tevredenheid is afgerond. Het eindresultaat is verbluffend en mocht u in de gelegenheid zijn de Sint Petruskerk van binnen te kunnen bezoeken, bewonder het resultaat dan eens op uw gemak. De vensters aan de rechterzijde van het priesterkoor zijn in hun originele glorie hersteld.

Het leek ons als bestuur van de Vrienden een mooi gebaar richting onze achterban om een lezing te laten verzorgen door het bedrijf dat verantwoordelijk is voor deze restauratie. De toezegging hadden we al binnen en de datum was al geprikt, maar helaas brak corona wederom het spel en hebben we moeten besluiten deze lezing voor de Vrienden uit te stellen naar 2021. 

Onder het mom van “wat in het vat zit…”, gaan we er een mooie dag voor u van maken! Het is alleen nog even zoeken welke dag dat dan mag zijn.

Bekijk het eindresultaat eens in de Sint Petruskerk