Om alvast in kerstsferen te komen wordt er dit jaar weer een kerstsamenzang georganiseerd door de Vrienden van St. Petrus.

Dit gezellige samenzijn voor jong tot oud vindt op zondagmiddag 22 december plaats.

Beide koren van de parochie – kerkkoor St. Petrus en Cantores Vianney – zijn alweer druk aan het repeteren om u en ons vocaal te ondersteunen. En als u even moe gezongen bent, nemen zij nog een aantal kerst klassiekers voor hun rekening. Een blazersensemble verzorgt samen met het orgel de muzikale ondersteuning van deze middag.

Dit alles wordt muzikaal geleid en gedirigeerd door de heer Hans Keij.

Waar er voor het volwassen publiek volop ruimte is om mee te zingen, wordt er van de kinderen meer gevraagd. Zij mogen de vocalisten tijdens enkele nummers muzikaal ondersteunen op de door de koren beschikbaar gestelde instrumenten.

Het concert begint om 15.00 uur.

De kerk gaat open om 14.30 uur en de toegang is gratis!