U hebt allemaal wel eens zo’n dag waarvan u denkt: “wat gebeurt hier?”. Die dag hadden wij als Vrienden vandaag. Dit jaar organiseren wij voor de vijfde keer de taxatiemiddag in de Petruskerk. Een echt lustrum dus!

En terwijl we volop in de voorbereiding zijn om de flyers gedrukt te krijgen, de entreekaarten klaar te hebben, het spandoek boven de kerkdeur beschikbaar te maken, stonden vandaag ineens de eerste belangstellenden voor kaarten voor de deur.

Eerst denk je nog, “hoe kan men dit nou weten?”. Maar al gauw bleek dat in het laatste parochieblad de vooraankondiging heeft gestaan van deze taxatiemiddag. Helaas is de daar vermelde datum van verkoop, niet de datum waarmee ons promotionele team aan de gang is gegaan. Daar stond alles nog op rood en zou de verkoop pas 19 augustus beginnen.

Een klassiek geval van miscommunicatie. Maar ook een wake-up call dat we ook na vijf jaar nog steeds alert dienen te blijven. Onze excuses dan ook aan alle mensen die vandaag dachten al met een kaart op zak naar huis te kunnen gaan.

Mocht u zich toch bij de pastoriewacht melden voor kaarten, dan wordt uw naam genoteerd en reserveren wij de kaarten voor u.

Zo hebben we dit jaar dus niet alleen een voorverkoop, maar ook nog een spontane voorinschrijving. Het evenement groeit!