De oplettende kerkganger zal vast zijn opgevallen dat de Heilige Familie al weer enige tijd op reis is. De tand des tijds had ook deze beelden niet ongemoeid gelaten en hoewel zo op het eerste oog niets mis leek te zijn, bleek er onderhuids toch meer schade aanwezig dan men zou vermoeden.

Ook dit restauratie project hebben de Vrienden van Sint Petrus geadopteerd. 

Op dit moment zijn de beelden ondergebracht bij ambachtelijk meubelmaker Jos Elshout. Hij heeft zich het wel en wee van de beelden aangetrokken en is op dit moment druk doende om de beelden weer in hun volle pracht te herstellen.

Hieronder een foto impressie van de ontmanteling van de beelden alvorens de opbouw weer kan worden opgepakt.

We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat en zullen daar tegen die tijd zeker melding van maken via deze website.