Zaterdag 15 september vindt alweer de vierde editie van de succesvolle taxatiemiddag van de Vrienden van Sint Petrus plaats. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur kunt u uw vazen, schilderijen, pennenhouders, enz.  laten schatten op hun waarde door onze vaste experts, bekend van ‘Tussen Kunst & Kitsch’.

Jan Beekhuizen, Willem de Winter, Joseph Estié, Martijn Akkerman en Jaap Polak werken ook deze keer weer belangeloos mee aan onze taxatiemiddag en zullen hun oordeel ‘waardeloos’ of ‘waardevol’ in mooi verbloemende beeldspraak vellen en aan u mededelen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. U kunt de kaarten persoonlijk ophalen bij de pastorie aan de Kloosterdreef 31 of vanaf zaterdag 18 augustus reserveren via deze website.

In verband met de doorstroming en de verwachte drukte, zijn de kaarten verdeeld over 6 blokken van een half uur zolang de voorraad strekt. Dus zorg dat u er snel bij bent.

De kosten van een kaartje bedragen € 6 per persoon. Daarvoor mag u 3 artikelen laten taxeren. Ook als u enkel (mee-)komt als supporter of toeschouwer dient u in het bezit te zijn van een kaartje.

Deelnemende experts

Naam Specialiteit  
Jan Beekhuizen Europese onedele metalen, beeldhouwwerk en volkskunst.
Joseph Estié Europees porselein tot 1890, meubelen.
Willem de Winter Schilderijen 19de en 20ste eeuw.
Jaap Polak Alles buiten Europa.
Martijn Akkerman Juwelen, parels en edelstenen.