Inmiddels alweer voor de derde keer organiseren de Vrienden van Sint Petrus een taxatiemiddag met medewerking van experts uit het goed bekeken T.V. programma “Tussen Kunst en Kitsch”. 

Dit jaar hebben we zelfs het genoegen om vijf experts aan u te mogen presenteren. Net als vorige jaren zetten zij zich belangeloos in voor ons initiatief om de Petruskerk in Eindhoven en belangrijke plaats van ontmoeting voor Woenselnaren en Eindhovenaren te laten blijven. 

Jan Beekhuizen Martijn Akkerman Willem de Winter Joseph Estié Jaap Polak
Expertise        
 Tin, koper, brons, religieuze kunst en beeldhouwwerken  Goud, zilver, parels, edelstenen en sieraden  Schilderijen 19de en 20ste eeuw  Europees porselein tot 1890, aardewerk en kleine meubelen Alles buiten europa

Mocht u toch twijfelen aan uw “Picasso”, “Rodin” of “Rembrandt”, neem uw kunstwerk dan zaterdag 16 september mee naar de Petruskerk voor een deskundige inschatting van de echtheid van uw bezit. Maar ook het bloempotje, melkkannetje, koekoeksklokje of dasspeldje kan zo maar een ware historische schat blijken te zijn. En mocht het dan toch op een teleurstelling uitlopen, dan is er natuurlijk altijd nog de emotionele waarde  😉 

 
Wat Taxatiemiddag 2017
Waar Petruskerk te Eindhoven
Wanneer Zaterdag 16 september
Hoe laat 14:00 tot 17:00 uur
Entree € 5 per persoon
Bijzonderheden Ook zonder taxatievoorwerp hebt u een entreebewijs nodig!
Maximaal 3 taxatievoorwerpen per entreebewijs
Kaartverkoop Kaartverkoop start op 14 augustus.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

  • Boekhandel van Piere
    Let op: kaarten verkrijgbaar van 14 augustus tot en met 8 september
  • Pastorie Petruskerk
    Kloosterdreef 31 te Eindhoven
    040-2697561 (bereikbaar werkdagen van 09:30 tot 12:00 uur)
    Openbaar vervoer: Buslijn 2 – Halte Petruskerk