Op woensdag 5 juli overleed, na een kort ziekbed, de heer Joop Veelenturf. Joop was in en rond Eindhoven geen onbekende in de zakenwereld en de sportwereld, met name bij Oranje Zwart. Zo’n 5 jaar geleden stond hij echter ook mede aan de wieg van de Vrienden van Sint Petrus. Vanaf de oprichting was hij als bestuurslid met raad en daad betrokken bij de verschillende activiteiten die de Vrienden organiseerden. Zo was hij de grote drijvende kracht achter de verbouwing van de Mariakapel, waardoor deze voor u en andere bezoekers nu dagelijks toegankelijk is. In 2014 gaf Joop aan een stapje terug te willen zetten, maar uit het oog was nimmer uit het hart bij Joop. Tot op het einde heeft hij ons initiatief dan ook een warm hart toegedragen. 

 

Wij nemen afscheid van Joop Veelenturf op donderdag 13 juli om 13.00 uur in de St. Petruskerk.