De tijd is, net als de schoolvakanties, voorbij gevlogen en we hebben een drukke week voor de boeg. Graag herinneren we u aan de activiteiten die wij deze week als Vrienden organiseren. In een kort overzicht hebben we alle belangrijke zaken van deze week voor u op een rijtje gezet zodat u uw agenda erop aan kunt passen.

schilderij

Taxatiemiddag

  • Datum: zaterdag 10 september
  • Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Toegangsprijs: € 5 per entreebewijs per persoon. (max. 3 voorwerpen)

Wilt u weten welke experts zullen komen op deze dag en welke spelregels wij aan deze activiteit hebben verbonden? Lees dan onze eerdere berichten aangaande deze taxatiemiddag.

Antoine Bodar – “Hoe nu verder met de kerk?”

  • Datum: woensdag 14 september
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Toegangsprijs: GRATIS

Lees meer over de lezing van Antoine Bodar en het onderwerp waarover u met hem op deze avond in gesprek kunt gaan op een van onze eerdere berichten hierover. Of als u meer over de heer Bodar wilt weten, dan kun u ook zijn officiële website bezoeken.

gesprek