schilderijOok dit jaar organiseren we weer een taxatiemiddag met medewerking van een viertal experts van het bekende TV-programma “Tussen Kunst en Kitsch“. (zie ook Taxatiemiddag – onze experts)

Voor slechts € 5 per entreebewijs per persoon, kunt u maximaal 3 voorwerpen door de experts op hun waarde laten schatten. De editie van 2016 zal plaatsvinden op zaterdag 10 september tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 18 juli bij het parochiebureau op de Kloosterdreef 31. Onze medewerkers zijn daar bereikbaar tussen 9.30 uur en 12.00 uur.

Ook kunt u kaarten verkrijgen bij boekhandel van Piere in het centrum van Eindhoven.

Algemene spelregels

  • In verband met de verwachte drukte, zijn de kaarten geldig in tijdblokken van 30 minuten. De tijd waarop u verwacht wordt staat op uw ticket.
  • Per 30 minuten worden slechts 50 bezoekers toegelaten. Heeft een bepaalde tijd uw voorkeur, wees er dan snel bij.
  • Om teleurstellingen te voorkomen willen we u er op wijzen dat u zonder entreebewijs niet zult worden toegelaten. Dus ook als u geen voorwerp wilt laten taxeren, maar als toeschouwer met iemand mee wenst te komen, dient u over een entreebewijs te beschikken.
  • Wij kunnen niet garanderen dat er op de dag zelf voor het door u gewenste tijdblok nog kaarten beschikbaar zijn. Zorg dat u dus op tijd uw kaart(en) hebt veiliggesteld.

KUNST

 of

KITSCH?

kunst kitsch