craftsmen-1010893_640Wie recentelijk in de kerk is geweest, heeft wellicht opgemerkt dat onder de kerktoren twee, van oudsher, opbergruimtes redelijk overhoop gehaald zijn. Het doet ons deugd te vermelden dat deze sloopwerkzaamheden in opdracht van de Vrienden en haar genereuze donateuren worden uitgevoerd.

Hier wordt namelijk invulling gegeven aan een wens die de Vrienden van Sint Petrus al lange tijd koesterden.

 

bubble-1013915_640Als u de kerk binnengaat via de hoofddeuren dan wordt in de bergruimte aan uw rechterhand een tweede toilet aangelegd. U zult begrijpen dat dit geen overbodige luxe is als wij onze activiteiten organiseren en we ongeveer zo’n 500 mensen op bezoek hebben.

eat-1014025_640

 

Aan uw linkerzijde wordt de bergruimte getransformeerd naar een eenvoudig keukenblok met water en stroom. Vooral onze vele vrijwilligers, die voorheen door weer en wind de koffie e.d. uit de pastorie moesten overbrengen, zullen blij zijn met deze aanpassing aan de kerk.

We zullen u later nader berichten over het eindresultaat.

Keuken1 Keuken2