Ik hoor dat er een ledenpas is van de Vrienden, maar ik heb die nooit ontvangen.

Dit is denk ik de meest gehoorde opmerking die we het afgelopen jaar hebben gehoord van onze leden.  De redenen die ten grondslag kunnen liggen aan deze opmerking zijn divers en niet in alle gevallen meer te achterhalen. Feit is dat hier nog een verbeterslag te maken valt.

Goed nieuws

De pas van 2014/2015 is vervallen! Als u hem nu dus mist, dan mist u niets.

Nog beter nieuws!

We hebben voor 2016 een sponsor bereid gevonden om de drukkosten van de passen te financieren. De firma OSBE Parket BV stelt ons in staat om u in 2016 te voorzien van pasjes in het formaat en de kwaliteit van een bankpas. Betalen zal niet lukken, maar u hebt er nu een mooi kaartje bij in uw portemonnee. En na 32 jaar heeft u een fantastisch kwartetspel.

Pas 2016

Hie2016_specimenrnaast ziet de afbeelding van de pas voor 2016.

 

Medio februari zullen de passen gereed zijn en zullen we zorgen dat alle leden deze zo snel mogelijk in hun bezit krijgen.