Finale Korenslag

13 september 2015 – Finale Korenslag

Om 15 uur was het de beurt aan het koor Perfect Sound om de drukbezochte eerste finale van onze Korenslag af te trappen met hun muzikale talenten. Dit was het begin van een middag met zoete klanken en stevige ballades die vervolgens verder werd vormgegeven door de koren Sway, Kolok en Kloos. Nadat de jury, bestaande uit Ad Maas en Ed Verschuren, het huzarenstukje hadden verricht om de muzikale “appels met peren” te vergelijken, hadden we een winnaar, nl. Kolok uit Helmond.
Diverse koren gaven direct al te kennen zich in 2016 te willen revancheren tijdens de volgende editie van dit zangfestijn. Tezamen met de positieve reacties uit het publiek zal dit zwaar wegen op onze beslissing om deze jonge traditie verder uit te werken.

Wij danken alle juryleden (ook zij die betrokken waren bij de voorrondes t.w. Frans Sijmens, Frank Rademakers en Harry van Hoof) voor hun deskundig oordeel. Ook danken wij de vele vrijwilligers die zich hebben ingespannen om alle activiteiten van Woensel Leeft! tot een succes te maken.

Bekijk de foto’s in onze albums.