Category Archives: Updates

Onze experts

      Reacties uitgeschakeld voor Onze experts

Na een bewogen jaar, zijn we erg blij dat we onze experts dit jaar weer welkom mogen heten. Hieronder ziet u wie u op zaterdag 2 oktober in onze kerk persoonlijk kan vragen of uw artefact van emotionele waarde, wellicht een onbekende van Gogh blijkt te zijn. Hoe dan ook, op hun eigen professionele en interessante wijze zullen zei uw… Read more »

Taxatiemiddag – kaartverkoop

      Reacties uitgeschakeld voor Taxatiemiddag – kaartverkoop

Nog even en dan start de kaartverkoop voor onze Taxatiemiddag op zaterdag 2 oktober.  Vanaf woensdag 1 september kun u via onze webshop de gewenste hoeveelheid kaarten bestellen en direct afrekenen. Dit jaar zullen de kaarten enkel online verkrijgbaar zijn en digitaal uitgeleverd worden.  Op die manier kunnen we het beste de RIVM-maatregelen in acht nemen. Klik op onderstaande afbeelding… Read more »

We kunnen weer taxeren!

      Reacties uitgeschakeld voor We kunnen weer taxeren!

Na een jaartje noodgedwongen onze activiteiten op een laag pitje te hebben moeten zetten, kunnen we langzaam de draad weer gaan oppakken. En wel met onze populaire taxatiemiddag. De experts, de vrijwilligers en wij hebben er weer zin in. En hopelijk geldt dat ook voor u?! Op zaterdagmiddag 2 oktober zitten Martijn Akkerman, Jan Beekhuizen,  Joseph Esti√©, Jaap Polak en… Read more »

Maria ter Dommele vindt haar weg naar Max

      Reacties uitgeschakeld voor Maria ter Dommele vindt haar weg naar Max

 In uitgave 29 van Max Magazine is een artikel opgenomen over het Mariabeeld uit onze Mariakapel. Marloes de Moor heeft het twee pagina tellende artikel gewijd aan de opmerkelijke geschiedenis van Maria ter Dommele.  Graag verwijzen wij u door naar de website van deze journalist waar u het artikel kunt lezen en downloaden. Naar aanleiding van het artikel, hebben wij… Read more »

Drone opnames

      Reacties uitgeschakeld voor Drone opnames

Bekijk hier de drone opnames die gemaakt zijn op 24 mei jongstleden in de Sint Petruskerk.

Maria is een succes

      Reacties uitgeschakeld voor Maria is een succes

Telkens als we iets nieuws bedenken, is het altijd weer de vraag of het aanslaat bij onze achterban en daarbuiten. Zo ook bij onze tentoonstelling “Thuis op bedevaart” waarin wij mensen gelegenheid geven Mariabeeldjes en -beeltenissen te bekijken van de populaire bedevaartsoorden in Europa. Na zo’n 4 weken overtreffen de bezoekersaantallen onze verwachtingen en de feedback die we van de… Read more »