Monthly Archives: juni 2018

AFGELAST – Trappen en snappen

      Reacties uitgeschakeld voor AFGELAST – Trappen en snappen

Helaas hebben wij moeten besluiten om de puzzelfietstocht van aanstaande zondag 1 juli te annuleren.  Het is met de verwachte hoge temperaturen (> 30 graden) niet verantwoord om op het heetst van de dag been en brein te pijnigen.  Wij zetten de route, evenals onze drankjes, voorlopig even in de ijskast en zullen op een later moment deze nog een… Read more »

De upgrade van het wijwatervat

      Reacties uitgeschakeld voor De upgrade van het wijwatervat

Misschien was uw oog al eens gevallen op de plastic jerrycan die achter in de Mariakapel dienst deed als wijwaterreservoir. En hoewel het niets afdeed aan de kracht van het water, was de plastic container, in de verder prachtige klassieke kerk, net als de spreekwoordelijke vlag op de modderschuit niet om aan te zien. Mede door een voor dit doel… Read more »

Het wordt een mooie (vrienden)dag

      Reacties uitgeschakeld voor Het wordt een mooie (vrienden)dag

Wij zijn erg blij met het enthousiasme waarmee de vrienden zich hebben aangemeld voor de vriendendag op 26 augustus. Het ziet er naar uit dat het een mooie, leerzame en gezellige dag zal worden. Er hebben zich meer dan 70 vrienden en introduc├ęs aangemeld voor de rondleidingen in de kerk en kerktoren. De logistieke voorbereidingen zijn in volle gang om… Read more »