Monthly Archives: september 2016

Inspirerende lezing Antoine Bodar

      Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende lezing Antoine Bodar

Deze woensdag heeft de heer Bodar met ons een inspirerend debat gevoerd over de kerk, haar toekomst en welke rol wij als katholieken in de moderne maatschappij zouden kunnen vervullen. Wij danken de heer Bodar voor zijn bezoek aan de Petruskerk en zijn bijdrage aan ons initiatief. De foto’s treft u hiernaast aan¬†onder het kopje “Onze herinneringen“.

Taxatiemiddag – foto’s beschikbaar

      Reacties uitgeschakeld voor Taxatiemiddag – foto’s beschikbaar

Op 10 september was het dan zo ver. De taxateurs namen plaats achter hun tafels en het publiek stond voor de “poort” te trappelen van ongeduld om de waardevolle/-loze schatten te laten taxeren. We hebben kunstschatten in plastic Lidl-tassen (of AH of Jumbo) voorbij zien komen. Maar ook hebben we diverse kitsch-attributen in bubble-plastic heel voorzichtig getranporteerd zien worden. De… Read more »

Taxeren, debatteren en agenderen

      Reacties uitgeschakeld voor Taxeren, debatteren en agenderen

De tijd is, net als de schoolvakanties, voorbij gevlogen en we hebben een drukke week voor de boeg. Graag herinneren we u aan de activiteiten die wij deze week als Vrienden organiseren. In een kort overzicht hebben we alle¬†belangrijke zaken van deze week voor u op een rijtje gezet zodat u uw agenda erop aan kunt passen. Taxatiemiddag Datum: zaterdag… Read more »