Monthly Archives: juni 2016

De winnaar is bekend, Brabant heeft het nakijken

      Reacties uitgeschakeld voor De winnaar is bekend, Brabant heeft het nakijken

Terwijl donkere wolken zich buiten wederom samenpakten, stroomden koren, juryleden, publiek en organisatie afgelopen zaterdag 18 juni naar de Petruskerk om deel te nemen aan de finale van de Korenslag 2016. Het werd uiteindelijk een middag met hoogstaande koorzang, mooie arrangementen en een zeer moeilijke beslissing voor de juryleden. Alle koren hadden hun beste spel gebracht en uiteindelijk moest de… Read more »

Alle finalisten korenslag bekend

      Reacties uitgeschakeld voor Alle finalisten korenslag bekend

Gisteren hebben de twee laatste finalisten zich gemeld voor de finale van de Korenslag 2016 aanstaande zaterdag. Om 21.30 uur maakte jurylid Bart de Win de namen bekend van de koren die hun muzikale talent nogmaals mogen laten horen.¬†Het zijn Kolok (de titelverdediger) en Song and Relation¬†geworden. Daarmee is de finale compleet en zullen de volgende koren zaterdag vanaf 17.00… Read more »

Eerste finalisten Korenslag bekend

      Reacties uitgeschakeld voor Eerste finalisten Korenslag bekend

Afgelopen maandagavond maakte jurylid Ad Maas de eerste twee koren bekend die zaterdag 18 juni om de titel gaan strijden. De koren True Colors en Just Us, hebben zich tijdens de eerste voorronde geplaatst voor de finale van Korenslag 2016 op zaterdag 18 juni. Woensdag 15 juni zullen de overige drie koren gaan uitmaken wie zich ook mogen melden voor… Read more »