Monthly Archives: mei 2016

Wat in het vat zit, verzuurt niet

      Reacties uitgeschakeld voor Wat in het vat zit, verzuurt niet

Natuurlijk zijn we al weer heel ver met de voorbereidingen voor de tweede helft van 2016. Bijgaand een overzichtje van de zaken die we nog voor u in petto hebben. Hou het plekje in uw agenda dus alvast vrij!       zaterdagmiddag 10 september – Taxatiemiddag woensdagavond 14 september – Lezing Antoine Bodar vrijdagavond 21 oktober – Lezing G. Strijards… Read more »

Het muzikale alternatief

      Reacties uitgeschakeld voor Het muzikale alternatief

Traditioneel zijn de zomermaanden doorspekt met grote internationale evenementen waar de sportieve liefhebber zich tegoed aan kan doen. Ook 2016 vormt daarop geen uitzondering. Op 10 juni trappen de voetballers het Europees Kampioenschap af, gevolgd door de aces van Wimbledon op 27 juni. Vanaf 5 augustus strijden de Olympische helden weer om de 4-jaarlijkse eer, maar niet voordat op 2 juli… Read more »

Werkzaamheden onder de kerktoren

      Reacties uitgeschakeld voor Werkzaamheden onder de kerktoren

Wie recentelijk in de kerk is geweest, heeft wellicht opgemerkt dat onder de kerktoren twee, van oudsher, opbergruimtes redelijk overhoop gehaald zijn. Het doet ons deugd te vermelden dat deze sloopwerkzaamheden in opdracht van de Vrienden en haar genereuze donateuren worden uitgevoerd. Hier wordt namelijk invulling gegeven aan een wens die de Vrienden van Sint Petrus al lange tijd koesterden.  … Read more »